26 April 2010

Ohh...Serian!

Baru dapat handbook untuk posting nati.. At Serian Hospital.. mcm2 perasaan ada, excited tapi bila fikir keje2 yg aku kena wat.. err... lg2 bila aku selak2 buku tu tadi..1st week..okey, sama shift ngn ikin..yay!http://www.emocutez.com
Then, selak lagi,....week 2, http://www.emocutez.com gulp!(bunyi tekak aku).. CSSD, pastu tengok bawah..oOo.. central sterilizing department ..hmm..apakah?? err..aku sorang2 rupanya kat department tu untuk ari yg tu, yang laen pon akan rasa jugak juz...kenapa aku kat first day of the week??! huhu. Terus nerbes..fuh3! tapi lumrah la kan, pe2 pon yang kita wat actually sume start dari zero..hmm (tgh menenangkan diri sniri nampaknya).

Emm...agaknya canela posting nati ek?? actually bila attachment kat SGH yang abes pukul 12 tu pon aku rasa nak cepat balik, ni apatah lagi..amek ko! tapi, rilek2, take it easy babe...http://www.emocutez.com (sedapkan hati kali kedua). And kali ni aku akan rasa shift malam..sbenarnya xde la malam sgt kot..abes paling lewat pon pukul 9..alhamdulillah..

Aku ngn 'B' aku a.k.a ikin, *emm..sejak bila ikin jadi bie lak ni..err, bialah * macam2 da plan, nak sewa motor la apa la..tatau la jadi ke tak, kalau jadi ok kot, lagi senang nak gi mana2. Si sayang aku lagi dua orang iaitu, kema and dayah dihantar ke Bau Hospital.. kami berpisah akhirnya..huhuhttp://www.emocutez.com. Tapi, tiap kali lepak 4 orang citer sal posting nih, mesti sesi jeles-menjeleskan masing2 bermula.. aku and ikin puji Serian, si dayah and kema (dayah je kot..ngeh3) promote Bau.. Macam2 kebaikan diceritakan.. ElOo sayang2,http://www.emocutez.com kita nak pegi posting ke melancong nih..konpius aku..haha. Tapi for sure, cuti Hari Gawai nati akan kitorang manfaat betul2, berjalan ke mana2 tempat bes,melepaskan rindu antara satu sama lain..lol;p

Barang apa nak bawak belum list lagi, kemasnye...hmm.. lepas exam kot. Macam banyak hal je minggu depan nih, nursing nite lagi..so, kena pandai2 cari masa bila nak kemas barang. Emm..hope sangat segalanya berjalan dengan lancar bila kat Serian nati..wahai telingaku, bertahanlah sekuat mungkin kalau kena marah, pipi ku yang thembum, mainkan peranan anda, tebalkan la sket dari biasa kalau kena tempik depan patient.. kan da pernah kena before ni..hehe. To kawan2 sekelas and diri aku jugak, hope semua dapat amik sebanyak mungkin ilmu plus pengalaman kat tempat masing2 nati.. sabar banyak2 la yerhttp://www.emocutez.com. Aku tau kita sume ley wat! (wah, semangat pulak..hee). Okey, enuf for belog..exam tak abes lagi yer nad. Setadi!! There are two more paper to go..pastu posting...pastu balik smenanjung!! yipppee!!http://www.emocutez.com



p/s: semoga aku tak jadi macam nihttp://www.emocutez.combila kat sana disebabkan ketiadaan internet almost sebulan..(3rd May till 11th June).huhuhuhuhuhuhuhu.

1 comment: