24 May 2010

gila bayang

setelah dekat 6 bulan berada di sarawak n tak balek umah..hmm..:

1. bila tgk makanan kat kedai o masak sniri... nmpak makanan yg mak masak kat umah..
2. bila tengok note..tibe2 ada gamba suasana kat umah...*xtau lak note aku ada gamba..;p
3. bila tgk dak2 kecik....teringat kat isha,irfan, wani, nisa,damia, maira..
4. bila bershoping...terasa tgh bershoping ngn mak kat bndar seremban..
5. bila naek kete..terasa cm tgh nek dgn famili, ayah drive..xpon bangmen drive, go to somewhere..
6. bila ari jumaat...mesti terbayang pasar malam yg dekat kat umah aku tu..hmm...
7. bila gy kedai ne2,...terasa mcm gy family store dkt taman aku..
8. bila nampak mne2 makcik...teringat mak aku...bila ternmpak pakcik, teringat kat pakcik tahir..hmm..

9. nmpak umah..
10. nampak rumah...http://www.emocutez.com




09 May 2010

seminggu=setahun? =p

Sedar tak sedar, da seminggu aku posting kat Serian ni..hmm..tp, seyes, aku rasa cm da bertahun dok cni..lambatnya waktu nak berlalu!! haaihhh...bila da stat praktikal baru la aku tau betapa penatnya jadi nurse nih...(ke... sbb aku tak biasa lagi..hmm..ntahla). Setiap ari, lepas balik keje..(waa..nad da keje http://www.emocutez.com) mesti aku rasa mcm tumit aku nak tercabut..kaki sengal2 cm orang tua..hehe..mmg aku salute la kat madam tay..rilek je nmpak..da la asek bercakap je..(bercakap=mngajar+marah2..hehe).


Hmm...cepat la abis..really3 want to go home...huu....http://www.emocutez.com


berjalan kaki utk balik hostel..ni trial je..lpas da rasa betapa jaonye nk jln tu..da mls da;p