20 July 2010

hikayat air asia..


pada satu malam yang tenang di bilik no.3..berkumpul la 4 budak itam membincangkan isu negara...

Kema : "Boleh tak kalau kita beli tiket pegi johor, pastu kita naek la bas balik seremban.."

Ikin : "haa..ada tak kapal ke bot ke balek semenanjung?"

Kema : "ko naek la, nati kena tahan ngn lanun baru tau!"

Ikin : "takpe la, ley masuk tv.. *smbil membuat gaya ala2 tahanan lanun*"

Nad : "tol3, masuk tv3!..feymes! heee"

Dayah secara tiba2 : " wey, jom gy vacation ke sabah jom, fourth year nati da tak banyak klas, kita naek la gunung santubong...bes kn, bes kn? ke nak pegi vacation korea??"

Nad, Kema, Ikin : *speechless* =_=" nk beli tiket balik semenanjung pon da nek botak da pale kitorang dayah oii..ni kan korea...ada yang kena beli rambut palsu kang..

Nad : "wey, klu kita guna air asia indon murah tak??? dorang kan guna rupiah,.dari kuching-indon, indon-kl...hmm... *ayat tanpa berfikir panjang n tak sedar diri yang anda tu tak ade passport;p"


.....Finally, ikin selaku pembeli tiket utama akhirnye terlupa 'tac no' die pe..so, mmg tak dapat jugak nak mengorder tiket.....
.....Macam2 words suda keluar dari mulut kitorang except budak yang akan menaiki 'flight' ke Muara Tebas.....tensen2...haaaiihhh..



2 comments:

  1. aq ajak g gng knabalu..bkn santubong la...gng sntubong kat kuching....

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..clap gunung!!! :D

    ReplyDelete