22 August 2010

"contest saya mahu template comel"


http://kozumi.sepaku.net/wp-content/uploads/2010/08/contest-blog-budak-nakal.png




Blog Budak Nakal Akan mengadakan contest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! " di mana pada para pemenang akan mendapat hadiah istimewa khas dari pemilik blog Budak Nakal iaitu kozumi_ro.Cara menyertai contest ini amat mudah kerana para peserta hanya perlu copy dan paste Entry yang telah di sediakan.Untuk Maklumat lanjut tentang contest ini anda boleh mendapat keterangan di sini:-





http://kozumiro.blogspot.com/2010/08/contest-saya-mahu-template-comel.html




Read more: " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! "
Under Creative Commons License: Attribution

15 August 2010

"dekik2 lama2 jadi bukit"

--> contoh ayat bahasa sarawak yg telah dirosakkan oleh nad. then, kena gelak beramai-ramaihttp://www.emocutez.com


dekik maksudnye ialah mendaki (wt tulisan kecik, malu2~)


Aaaaa....bpe jam da wt ayat for 50 words in Sarawak version, agk mncabar mental.http://www.emocutez.com

pasni, ade lagi 50 words utk dihabiskan...hmmm..chayok2!http://www.emocutez.com

08 August 2010

"Animal Instinct"

Suddenly something has happened to me
As I was having my cup of tea
Suddenly I was feeling depressed
I was utterly and totally stressed
Do you know you made me cry
Do you know you made me die

And the thing that gets to me
Is you'll never really see
And the thing that freaks me out
Is I'll always be in doubt
It is a lovely thing that we have
It is a lovely thing that we
It is a lovely thing, the animal
The animal instinct

So take my hands and come with me
We will change reality
So take my hands and we will pray
They won't take you away
They will never make me cry, no
They will never make me die

And the thing that gets to me
Is you'll never really see
And the thing that freaks me out
Is I'll always be in doubt

The animal, the animal, the animal instinct in me
It's the animal, the animal, the animal instinct in me
It's the animal, it's the animal, it's the animal instinct in me

07 August 2010

i love you..

Rasa cam excited...nervous...and maybe da ke tahap euphoria..

sungguh tak sabar nak melanding kan diri~~

tunggu aku mlm ni ey..

dari aritu da rindu sangat nk jupe

yela, baru jupe ko last2 week..

nasib baik senang dapatkn ko.susa tau nak tawar menawar ngan cina tu.huhu

tapi skang da dapat..

sgt hepi..hehehehe :)
..

..

..

i love you my....

...

bedsheet spongebob ku yang berwarna pink!!







~ke-obses-an aku pd warna pink smakin kronik~

06 August 2010

ohhhoooiii..byknye kejeee

nad, nad, nad, nad..kenapa ko cam tak sedar2 ko ada manyakkk keje eyh..asek bukak 'buku muka' je keje nye...pastu wat pe lagi ey..hmm..merayau2 ntah ke mana.tgk page orang, tgk gamba orang,n tgk belog orang n...tido cam baby..sangat berfaedah~~ =.="
most keje sume kena hantar september n october..tp mmg sgt la perlu harus wajib mesti start skang cik nad oi..keje bertimpa2.. N exam lak start september..note pon kena mesti n wajib buat..n nota lecture yg cik fotostat kita or cik hajar bagi semakin banyak dr hari ke hari..haaihh...http://www.emocutez.com

workss to be accomplish! :
  • Group seminar-perception of malaysian toward nursing..aku dpt topik wide job vacancy..sape nk tolong, silakan..hee.
  • Individual assignment-roles of malaysian universities in the provision of nursing education in Malaysia..
  • Group work- Leptospirosis
  • Dialek Melayu Sarawak- cari 100 words dlm bahasa Sarawak n buat ayat..fuhh! susah gilak mok carik! *tol x?*
  • English- buat report
  • PBL - Systemic Lupus Erythematosus (SLE)
  • notes MPN, Patho and MSN yg banyakk lagi tak buat..waaa..http://www.emocutez.com pastu proses memprepare diri for mid-term exam..

Hmm..buat masa ni toksah pikir benda laen yang menyemakkan fikiran...juz fokus on these things first. So, silalah sedar diri anda banyak kejehttp://www.emocutez.com n marilah meng-nerd kan diri nad..






~tendency jerawat menyinggah di muka sgt tinggi skarang.shoosh3!~

03 August 2010

Cinta Sempurna

by : yuna

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku dari mu
Kau berdiri teguh

Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba
Aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Tulusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesabaranmu

Lepaskanlah diriku
Kerna aku tak mampu tuk menanggung
Cinta sempurna
Darimu...
Darimu...

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirimu
Ku sanjung setiap kata cinta
Kau berikan aku

Hilangkan rasa itu
Akhirkan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan

Sempurna sifatnyamu
Tulusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesabaranmu

Lepaskanlah diriku
Kerna aku tak mampu tuk menanggung
Cinta sempurna
Darimu...
Darimu...



there is sumthing wrong..but i really dont know what is it..n where it comes from..
nevermind, ignore it.just do the first thing first..as what u have wish before :)