24 September 2010

wan nur damia

yea~ finally sampai jugak ari jumat! da lepas exam patho da..sangat legaa (tp masa jawab tu sangatlah cam http://www.emocutez.com) ..

tawakal jela.ngee. after beberapa hari yang tak brapa bes n emo semacam, mlm ni nak post benda yang hepi2 plak..rasa da lama tak post benda hepi..so, nad tamo sedey2 da, lets hepiiii!http://www.emocutez.com

now, i introducing you my fifth niece, Wan Nur Damia Binti Wan Fakhzan..seorang budak comel yang lawak seperti mana lawak nye umi n papa die..Masyita (my akak) n Abg Wan (abg ipar yang sempoi).. Damia memang banyak mulut, pandai buat gelagat yang unexpected sampai semua orang gelak and sometime agak garang.. ;p



this is damia,2 years old..:)
"ehh..pe ni maksu, nk amik gmba mia lak..malu2!"


jelingan manja mia bila nak mintak sumthing or wat salah
*maksu takkan tergoda mia!


"hi~ hi~ hi~ ni la hantu kicik...takot tak?"
*pastu semua org pn kena wat2 takot ngn budak kicik ni =.="*

muka sedey coz kedudukan bermanja da tergugat since dapat
adik baru, Wan Iman Zahra ;p
*tp pipinya tetap bolat dan menjadi pojaan hatiku..


"pe amek2 gamba ni maksu?? boring la~"

time happy and tgh ade mood.
*kain2 bersepah2 kat blakang tu ignore je la ea..besela klu da ramai ;p


inilah niece nad yg amat dshayangi oleh semua orang (niece2 n nephew len pon sama jugak, tade berat sbelah..hehe)








*i love my family. love mak ayh, love my siblings,love my akk n abg ipar,
love all my 'ank2 buah'...thanks Allah:)http://www.emocutez.com








10 September 2010

irreplaceable person

tahun ni tahun ke....4 beraya tanpa Angah.

walau se-meriah or segempak mana pon umah ni beraya..takkan sama dengan raya masa Angah ada:)
walaupun skang da ada banyak abg n akk (my ipar2), duet raya Angah tetap jadi paling banyak bagi adik:)
takkan ada orang yang dapat ganti tempat Angah as a person yang sanggup bawak adik jalan2 kat bandar Seremban malam2 (waktu kedai da banyak tutup) just untuk fulfill adik punya wish nak beli kasut raya... last2, bukan sepasang, dua pasang lagi tuh angah belikan...punya lah adik hepy waktu tu..heee:) tapi, rupanya itulah kasut2 terakhir Angah belikan untuk adik...
tak tau kenapa, waktu kecik2 dulu rasa bangga bila naek kete Angah pergi balik kampung, bangga bila jalan sama2, lepak sama2..padahal bese je bende tu..hee:)
hmm....kalau nak citer sume bende kat sini, rasa nye cam tak abes2 kot...cukup utk kali ni..nextime bila rasa nak tulis,tulis lagi:)


i miss u a lot Angah, just really hope that i can say this to you..

"Selamat Hari Raya, Maaf kalau jadi adik yang banyak songeh spanjang mnjadi adik angah:)"