10 September 2010

irreplaceable person

tahun ni tahun ke....4 beraya tanpa Angah.

walau se-meriah or segempak mana pon umah ni beraya..takkan sama dengan raya masa Angah ada:)
walaupun skang da ada banyak abg n akk (my ipar2), duet raya Angah tetap jadi paling banyak bagi adik:)
takkan ada orang yang dapat ganti tempat Angah as a person yang sanggup bawak adik jalan2 kat bandar Seremban malam2 (waktu kedai da banyak tutup) just untuk fulfill adik punya wish nak beli kasut raya... last2, bukan sepasang, dua pasang lagi tuh angah belikan...punya lah adik hepy waktu tu..heee:) tapi, rupanya itulah kasut2 terakhir Angah belikan untuk adik...
tak tau kenapa, waktu kecik2 dulu rasa bangga bila naek kete Angah pergi balik kampung, bangga bila jalan sama2, lepak sama2..padahal bese je bende tu..hee:)
hmm....kalau nak citer sume bende kat sini, rasa nye cam tak abes2 kot...cukup utk kali ni..nextime bila rasa nak tulis,tulis lagi:)


i miss u a lot Angah, just really hope that i can say this to you..

"Selamat Hari Raya, Maaf kalau jadi adik yang banyak songeh spanjang mnjadi adik angah:)"

1 comment:

  1. nad, TABAH~! God loves him more, but it doesnt mean ur love toward him is less, it is just , the time has come, accept it and he will be fine in 'there' n he will be happy to c u happy, cutie!

    ReplyDelete