24 September 2010

wan nur damia

yea~ finally sampai jugak ari jumat! da lepas exam patho da..sangat legaa (tp masa jawab tu sangatlah cam http://www.emocutez.com) ..

tawakal jela.ngee. after beberapa hari yang tak brapa bes n emo semacam, mlm ni nak post benda yang hepi2 plak..rasa da lama tak post benda hepi..so, nad tamo sedey2 da, lets hepiiii!http://www.emocutez.com

now, i introducing you my fifth niece, Wan Nur Damia Binti Wan Fakhzan..seorang budak comel yang lawak seperti mana lawak nye umi n papa die..Masyita (my akak) n Abg Wan (abg ipar yang sempoi).. Damia memang banyak mulut, pandai buat gelagat yang unexpected sampai semua orang gelak and sometime agak garang.. ;p



this is damia,2 years old..:)
"ehh..pe ni maksu, nk amik gmba mia lak..malu2!"


jelingan manja mia bila nak mintak sumthing or wat salah
*maksu takkan tergoda mia!


"hi~ hi~ hi~ ni la hantu kicik...takot tak?"
*pastu semua org pn kena wat2 takot ngn budak kicik ni =.="*

muka sedey coz kedudukan bermanja da tergugat since dapat
adik baru, Wan Iman Zahra ;p
*tp pipinya tetap bolat dan menjadi pojaan hatiku..


"pe amek2 gamba ni maksu?? boring la~"

time happy and tgh ade mood.
*kain2 bersepah2 kat blakang tu ignore je la ea..besela klu da ramai ;p


inilah niece nad yg amat dshayangi oleh semua orang (niece2 n nephew len pon sama jugak, tade berat sbelah..hehe)








*i love my family. love mak ayh, love my siblings,love my akk n abg ipar,
love all my 'ank2 buah'...thanks Allah:)http://www.emocutez.com








No comments:

Post a Comment