22 October 2010

puding karamel

puding:
10 biji telur
+
8 sudu gula
+
1 sudu esen vanilla
+
1 tin susu cair

*semua ni kena kacau, kacau, kacau n kacau tau*



karamel:
10 sudu gula
+
satu cawan air

-masa buat benda ni kena sabar ok..tangan kena pandai korek2 gula tu.
bak kata asyu, gula tu keras n tajam gilee, ley lukakan tgn lg tu.hebat kan?



~yea!! lepas ni ley wat kat umah for family.show off sket walaupun benda simple;p


dah siap tapi maseh hot lagi so kena masuk fridge sejukkan,
pastu terbalik kan..nanti baru nampak cantik n rasa geram nak makan,dengan karamel yang meleleh2 di tepi2 puding..nyum3.hehe.



taadaaaa~!
ni diaa..puding karamel yang sedap lagi lazathttp://www.emocutez.com



No comments:

Post a Comment