16 November 2010

eh, esok raya?? :O

got this cute pic from kakak belog gadis kampung . hehe.

neway thanks for this pic ya :) macam orang lain nak jugak wish selamat hari raya aidiladha.

wah..kenapa aku begitu rajin meng-update comot+kicik skang nih? semalam da update, arini update lagi..esok...hmm..rasa akan update lagi..buang tebiat~ http://www.emocutez.com

Satu reason paling valid..is aku tengah dalam mood pelik. Aku pelik nape aku ada kat depan lappy and bukan kat rumah tengah tolong mak aku kacau rendang. aha.
Agak pelik bila dengar takbir raya tapi aku ada kat hostel tengah fesbuk2..pelik, pelik, pelik.

Hmm..memang ni kot sindrom orang yang tak balik raya with family for the first time. So nad, stop kecoh-kecoh.


~ aaa..arini ari malas sedunia ke ek? exam nad exam!!
sungguh takde nafsu aku nak pandang note.



No comments:

Post a Comment