26 November 2010

kuching-> seremban-> klang..

broom3~!! *bunyik aeroplane ke tuh? (-_-"
saja pilih yang wane merah coz aku kan naek air asia..ade kaitan kan? kan? kan?

After lapan assignmentss, OSCE dan final exam tiga minggu..finally hari yang ditunggu oleh semua budak kelas aku tiba! yeehaa!

Tapi actually aku dah ketinggalan sikit dah pun..ramai dah balek dulu dari aku..cess~

Okey, balik kali ni kurang ke-excited-an dia compare dengan balik-balik yang sebelum ni.. Coz kali ni aku balik tak dapat nak melantak makanan yang mak aku masak..selalunya kalau sampai rumah je, lepas salam2 sume ngan mak ayah, terus tuju meja makan..heh2.kantoi kuat makan.

Neway, akan tetap enjoy jugak walaupun kali ni stay ngan abang kejap. Kat umah abang aku, aku ada sorang 'biggest fan'. Semua aku buat, aku pakai or apa2 jelah..dia sangatlah interested.Pelik aku.aha.

Ni borak2 kitorang kat fb message:

Isha : maksu balik kampung nenek bulan berapa?????????

aku :maksu balik bulan 11..nati maksu tinggal kat umah akak kot.
isha: yahooooooooooooooooooo.................................................
besnya maksu ada dekat rumah kakak :)
aku: jangan buli maksu..nati maksu lari ;p
isha: kakak takkan buli maksu punya ........maksu betul ke maksu balik bulan 11 ??? :)
aku: yeee...:)
isha: mksu balik bulan 11 hari bulan berapa??? :)
aku: nati maksu konfem kan balik..
isha: mksu ,nenek kata mksu blik bulan 10 ???????????????? mana satu yg betul???
aku : maksu balik bulan 11..aritu silap cakap.
isha: ooo silap ckp rupanya....kkkk mcm tk sabar je...mksu ada dekt rumah kkkk
aku : (-_-"


That is my biggest fan..niece aku paling sulung, budak yang excited nak naek darjah 4 tahun depan. Walaupun dia suka perasan dialah paling top dalam segala hal, suka nyebok nak makan apa aku makan and jeles kat aku sebab lagi putih dari dia.. nad stil shayang sama dia..isk2.http://www.emocutez.com

~ epi olidae! yang tak balek tu..study3!!! *aha..keji ;p*




No comments:

Post a Comment