17 November 2010

Raya Aidiladha : Sarawak Version~


Okey, tengah mem belog dengan mata yang kuyu and jari-jari yang menaip dengan kelajuan rendah. Penat.

Lagi nak bagitau, ni kali kedua aku ulang balik type benda sama coz before ni ter-out dari page ni sebelum sempat save..argh!

Neway, today memang fun abes. Berkonvoi raya dengan tiga bijik kereta, seyes teringat balik time konvoi raya wif family..huu. *sayu2* Perjalanan bermula dari sebayor ofkos..pergi rumah first that is rumah Dayah kat Muara Tebas. Pastu pergi rumah Sab kat Semariang kemudian pergi rumah Siti Muslihah kat Kg. Pasir Pandak ---> terus singgah kat pantai Pasir Panjang untuk bermain-main macam kanak-kanak riang yang tade exam. And lastly, singgah kat rumah abang Dayah :)

pakai baju yang sama dengan raya aidilfitri~
kat pantai tengah men angkat-angkat kain and act like takut air.lol ;p
ayu gila gi pantai pakai baju kurung dengan handbag.haha.


tiga 'makcik' yang over excited bila nampak pantai.
eh2, kat kaki Dayah ada awan la! haha;p


rombongan cik kiah.
hope tahun depan boleh buat lagi, ajak lagi ramai, baru bes :)


kitorang bukan nak kissing. kitorang just nak compare
muncung sape lagi panjang..;p



view pantai pasir panjang.
seyes chantek! lagi cantik dari port dickson kot..wawawa.



another pose gedix from us..memang kaki bergamba.
takleh nak watpe la.



last port, kat rumah abang Dayah.
memang dapat layanan first class kat sini..hee :)



Tapi, di sebalik kegembiraan beraye tu...ada la benda yang sangat horror terjadi masa aku syok drive tadi. AKU HAMPIR SEBABKAN PAKCIK MOTO AND BINI DIA ACCIDENT. Waaarrgh~! kenapa la aku tak pandang tepi tadi! main sedap je belok and pintas motor dia macam jalan tu aku yang punya. And...and.....and.... aku kena marah teruk dengan pakcik tu..uwaa~!http://www.emocutez.com memang pengalaman betol la!




p/s: harap-harap malam ni aku tak mimpi pakcik yang marah aku tuh.
oh, pakcik..wajahmu yang bengis maseh terlekat di fikiran ku.








6 comments:

  1. gambar muncung tuh...memang opah kalah la...xnmpak muncung..nmpak pipi je...ecece...jgn marah haa...hehe...camat ari raye...gudluck final ek. =)

    ReplyDelete
  2. haha..jom la lawan pipi sape lagi bolat ngan opah..;p

    ReplyDelete
  3. waa. sweetnya pi pantai berbaju kurung ramai2 :)

    ReplyDelete
  4. hehehe..sebab tu kne control prangai.klu pakai bju bese, da lme terjun da ;p

    ReplyDelete
  5. nad....nad salah eja nama siti..huhu...

    ReplyDelete
  6. ea? aaa..soe!! hehe.. kesilapan teknikal ;p

    ReplyDelete