10 December 2010

badminton with player kicik

really need a diversional therapy rite now.aha.hmm.

Aku rasa aku dah boleh jadi player badminton yang expert kalau dok klang ni lama2. Mana taknya, hari2 kena paksa ngan irfan lawan badminton ngan dia (-_-" , but its okay..aku enjoy! hee. Masa tengah lawan tu, dia akan announce diri dia as "ironman" which I prefer to call him as "ayam-man", and dia akan refer pihak aku as "barbie" or "princess"..err, ape2 jelah irfan~

Petang tadi main lagi badminton tapi kali ni dapat la pukul kuat2 and tinggi2 sebab main kat recreational park! *before ni main dalam rumah je sambil aku duduk kat atas sofa, and baling slow2 sebab takut kena kipas..hee*

tadi lawan dengan isha coz irfan da lesap pegi kat tempat main2 belakang tu.
kalau main dgn dia ni kena ada kesabaran sebab mulut dia macam mak nenek.aha.

"maksu! tak teres (terer) la..baling asek nak senget2 je.."
-pastu dia pun serve gyle tepi and senget benget..haa, hamik ko, kena tulah aku.aha.

"maksu,baling la tinggi2 and kuat2 sket! Cam da takde tenaga je maksu ni.."
-Pastu dia tergelak2 sebab tak dapat tangkap bila aku smash..ngeh3.

"maksu tak hebat, maksu tak hebat..akak lagi hebat"
-ingat boleh psycho aku la tuh~


maksu comot.
gaya macam pegang sudip masa masak nasi goreng.




~ hope banyak calorie hangus petang tadi.
cuti asek makan je keje aku.



No comments:

Post a Comment