29 January 2011

paling comel..*bukan comot*

harini aku jumpa banyak couple2 sweet :)


susa woo nak jupe couple sebegini, lagi2 kat tempat public yang ramai orang macam shopping mall.

laki-laki tu mostly tak hensem,hm, jambu? takk langsung! ade yang perut buncit lagi..
pompuan dia plak..mostly chubby2 type..ada yang bese2 je, n ada jugak yang pandai bergaya...hee.

tapi dorang ada satu appearance yang sama..dorang ada kedut atau omputeh cakap wrinkles~

coupless apakah yang berkedut?? hehehehe..'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
couple itu ialah old couple..haha. yup! aku suka tengok couple (wife hubby) yang romantik glee walaupun dorang da tua...


lagi bes tengok old couple ni dari young couple (especially yang belom kawen) sebab..
  • dorang wat aku wonder camne dorang ley maintain shuwitt2 gitu sampai dah tua..n walaupun dorang nye partner da tak secomel, sejelita, sehensem, or se-ganteng dulukala.
  • dorang pasangan yang halal :) meaning..dorang ada ikatan yang sah. Dari tengok young couple yang asek dok pegang tangan as bukti yang dorang tu romantik tapi actually lom nikah lagi, hmm..cik nad comot lagi suka melihat dan men-stalk couple tua kerepot pegang tangan..so suwiiittttt~
  • dorang ada cara tersendiri nak tunjuk dorang romantik. not something that young couple always do. pakai baju sama pun dah nampak dorang romantik. see2!! dorang memang special..^^


Mrs Nadzirah n Mr.???
hoiii~!! stop berangan! (-_-"

Pabila melihat couple2 berumur yang sweet macam di atas ni, teringat kat lagu maher zain..ecece.

For the rest of my life
I'll be with you
I'll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I'll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I'll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I'll be there for you..


dari kulit yang halus, mulus, tegang..
.
.
sampai..
.
.
v

kulit yang penuh dengan kedutan..:)




~cinta sampai syurga.





16 January 2011

award? aww~ *blushing2*

cute ke blog ni? eh, bukan comot ke? ggrr...




neway, thanks a lot to adek maniss - miss purpleholic - for giving me this award. ^^v
http://www.emocutez.com

jom ushar blog cik purple!







12 January 2011

empty

.....................................,

tried to write a letter
in ink
its been getting better
I think
I got a piece of paper
but its empty
its empty

maybe we're trying
trying too hard
maybe we're torn apart
maybe the timing
is beating our hearts
we're empty

and I've even wondered
if we
should be getting under
these sheets
we could lie in this bed
but its empty
its empty

............................................







07 January 2011

first week yang cemerlang!

clap3~!! untuk mata nad ^^



teruja dan kagum sikit sebab tak tido or terlentok2 dalam semua kelas minggu ni..ho yeah~!

agak kecoh sebab last sem, memang macam kena lullaby ngan semua lecturer bila masuk kelas. Masuk je slide ke-4 or ke-5 camtu, dah kroohh~ kroohh~..eh, takk. Tak berdengkur pun. Cuma tido dengan posisi kepala tegak sambil menghadap lecturer je (-_-".

pada masa yang sama takde la menyusahkan cik kema, kena tolong lepuk2 nad atau siku2 nad bagi terjaga.hihihi;p mesti cik kema kagum kan? kan? kan? *hey, kecoh tol*

Tak tau kenapa berlaku keajaiban minggu ni, mungkin disebabkan semangat yang berkobar2 masuk kelas awal sem. Semua subjek macam excited je. Tulisan kat buku nota pun cantik2, comel2 jee..takde da tulisan 'jawi', 'sanskrit' bagai.

Hope perangai yang cemerlang, gemilang, terbilang ni berterusan sampai aku abes study. boleh ke? hmmmmmmm... boley kot..hihi.http://www.emocutez.com insyaAllah.




salah satu gaya tido waktu lecture.
kepala tegak plus tangan yang still pegang pen.tatau dapat skill ni dari mana.





- dalam kelas tak tido, balik hostel terbungkang macam baru balik dari marathon.
still the same, still kuat tidohttp://www.emocutez.com







05 January 2011

perkenalan singkat, pengajaran bermakna.


Thanks. At least, dapat membuka mata sikit supaya tak terlalu 'buta'. InsyaAllah akan ingat segala nasihat2 tu. Sangat berguna lagi2 segala nasihat tu berlandaskan islam. Kadang2 terkagum sekejap bila dengar, nampak sangat ilmu memang cetek..;p Hope in future, kamu akan jumpa perempuan yang diimpikan tu. Puteri yang solehah kan? :) Allah tau apa yang terbaik.



"Ya Allah, kurniakan aku cinta orang yang mencintai diri-Mu"