07 January 2011

first week yang cemerlang!

clap3~!! untuk mata nad ^^



teruja dan kagum sikit sebab tak tido or terlentok2 dalam semua kelas minggu ni..ho yeah~!

agak kecoh sebab last sem, memang macam kena lullaby ngan semua lecturer bila masuk kelas. Masuk je slide ke-4 or ke-5 camtu, dah kroohh~ kroohh~..eh, takk. Tak berdengkur pun. Cuma tido dengan posisi kepala tegak sambil menghadap lecturer je (-_-".

pada masa yang sama takde la menyusahkan cik kema, kena tolong lepuk2 nad atau siku2 nad bagi terjaga.hihihi;p mesti cik kema kagum kan? kan? kan? *hey, kecoh tol*

Tak tau kenapa berlaku keajaiban minggu ni, mungkin disebabkan semangat yang berkobar2 masuk kelas awal sem. Semua subjek macam excited je. Tulisan kat buku nota pun cantik2, comel2 jee..takde da tulisan 'jawi', 'sanskrit' bagai.

Hope perangai yang cemerlang, gemilang, terbilang ni berterusan sampai aku abes study. boleh ke? hmmmmmmm... boley kot..hihi.http://www.emocutez.com insyaAllah.




salah satu gaya tido waktu lecture.
kepala tegak plus tangan yang still pegang pen.tatau dapat skill ni dari mana.





- dalam kelas tak tido, balik hostel terbungkang macam baru balik dari marathon.
still the same, still kuat tidohttp://www.emocutez.com







2 comments: