29 January 2011

paling comel..*bukan comot*

harini aku jumpa banyak couple2 sweet :)


susa woo nak jupe couple sebegini, lagi2 kat tempat public yang ramai orang macam shopping mall.

laki-laki tu mostly tak hensem,hm, jambu? takk langsung! ade yang perut buncit lagi..
pompuan dia plak..mostly chubby2 type..ada yang bese2 je, n ada jugak yang pandai bergaya...hee.

tapi dorang ada satu appearance yang sama..dorang ada kedut atau omputeh cakap wrinkles~

coupless apakah yang berkedut?? hehehehe..'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
couple itu ialah old couple..haha. yup! aku suka tengok couple (wife hubby) yang romantik glee walaupun dorang da tua...


lagi bes tengok old couple ni dari young couple (especially yang belom kawen) sebab..
  • dorang wat aku wonder camne dorang ley maintain shuwitt2 gitu sampai dah tua..n walaupun dorang nye partner da tak secomel, sejelita, sehensem, or se-ganteng dulukala.
  • dorang pasangan yang halal :) meaning..dorang ada ikatan yang sah. Dari tengok young couple yang asek dok pegang tangan as bukti yang dorang tu romantik tapi actually lom nikah lagi, hmm..cik nad comot lagi suka melihat dan men-stalk couple tua kerepot pegang tangan..so suwiiittttt~
  • dorang ada cara tersendiri nak tunjuk dorang romantik. not something that young couple always do. pakai baju sama pun dah nampak dorang romantik. see2!! dorang memang special..^^


Mrs Nadzirah n Mr.???
hoiii~!! stop berangan! (-_-"

Pabila melihat couple2 berumur yang sweet macam di atas ni, teringat kat lagu maher zain..ecece.

For the rest of my life
I'll be with you
I'll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I'll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I'll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I'll be there for you..


dari kulit yang halus, mulus, tegang..
.
.
sampai..
.
.
v

kulit yang penuh dengan kedutan..:)




~cinta sampai syurga.





12 comments:

  1. alololoo.. nape ni cik nadzirah.. mood chenta kaa??? kikikiii

    ReplyDelete
  2. haha..yup2..incik nub hendaklah jadi camtu ye bila da tua..;p

    ReplyDelete
  3. daun ceri : heee..taklah..prince nye takde.nak chenta2 lagu mana..;p

    ReplyDelete
  4. Assalam..
    labuhkan cinta kite kat ALLAH, sure ALLAH akan jage cinta kite sampai akhir hayat..kan nad??:)

    ReplyDelete
  5. ah macm tu la..kapel sampai ke tua..tak cerai berai..

    ENTRY TERBARU: 'Poor sleep, poor health'

    ReplyDelete
  6. agree with u..
    sweet gile kan.. :)

    ReplyDelete
  7. taip : yup!! bes kan tgk dorang..:)

    ReplyDelete
  8. sgt sweet and hope will be like that.. :)

    ReplyDelete