05 March 2011

petang di seremban

"let the rain wash away all the pain of yesterday.."


ni pokok mangga ayah tanam. bangku tu ayah buat.
masa kecik jadi port tempat men, masa remaja jadi port gossip bersama jiran sebelah.


kalau lah boleh stop masa ni.
nak stay seremban lelame. taknak balik sarawak.
nak dengar suara mak ayah pagi2, nak tengok dorang sentiasa.
heaven.
sangat appreciate time spending here.
even sign board yang ada tulis "seremban" tu pon aku tatap gile2 (-_-"
dapat rasa mak ayah pun excited dengan kepulangan sekejap aku nih *perasan*
takpe, sabar. 2 tahun lagi.2 tahun lagi.
balik kali ni means a lot of things kat aku.
tak nampak kat mata kasar.tapi aku yang tau.
first time tak bawak my pink handphone.
sebab aku tau dia takkan bunyik "tett" lagi.silent.
so, lets the handphone rest kat sarawak.
nak bawak nadzirah yang 'baru' balik sarawak sok.
yang lama tinggal sini *apakah? okay, merepek*
Alhamdulillah.atliz dapat balik seremban even for two days.
let the past be the memory. is it sweet memory or...




4 comments:

  1. wahhh...ni rupanya blog yg bro nub promte tu..hye,,selamat berkenalan..hehe..wahh..study kat sarawak ke??btw,alief org sarawak..boleh la alief bawa awk round2 sarawak leaps ni...kidding..nasib baek alief skrg study kat kelantan,,kalau tak,alief dah bawa awk gi kilang kek lapis..huhu

    ReplyDelete
  2. waa..bes2.. nati da ad kt sarawak, gtau la.hee;p

    ReplyDelete
  3. haha..okay..no big deal..btw,i follow u..keep in touch taw..kalau sudi,singgah la blog alief..kita jadi kawan.. www.aliefcmoi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ak penah dtg sini men bola dulu..
    tapi sebenarnya nk tgk ko..
    hhahaha

    ReplyDelete