02 April 2011

obsession

aku gila warna pink. *muka bangga*

Kalau boleh semua nak pink. Asal jumpa barang2 warna pink kat kedai, cepat je sambar.
Kadang2 sampai berebut tarik rambut dengan member yang gila pink jugak (-_-"

tapi bukan semua benda seswai ngan warna pink kat mata aku.
bukan baju, bukan bag, bukan seluar jeans (erk! seluar jeans pink? bluek!)

boleh jadi kanak2 riang macam niece aku bila sampai bab stationary pink.Aww, somelnyeeee! hee.


kalau tulis guna pen ni, tak fokus sangat sebab kejap2 tengok pen ;p
pen ni jumpa masa keluar ngan member. mula2 ada 6 pen pink kat tangan, tapi hati cakap "nad, jangan tamak, orang tamak salu rugi.." so, tinggallah 3 batang pen pink ink biru.


lead pensil tekan Kema yang dicopet oleh aku *hey, tak malu mintak barang orang! ;p*
ntah, tetibe rasa benda ni sungguh cute..ada rabbit lagi tu.hee.tq Kema.

pen ni bukan dari club pink, tapi stil pen ni benda feveret aku.
mestilah peberet, spongebob tuuu :D


kalau balik rumah seremban kena sorok pen2 ni semua, nanti kena rampas ngan budak2 kicik iaitu anak2 buah aku..kalau dorang nak, nanti aku beli laen *maksu yang kejam..haha*






~berangan ada kereta pink...hik2







7 comments:

  1. suka pink gak tp x la suka sgt mcm nad ni..hehe
    u juz like my twin..=)

    ReplyDelete
  2. erk nad, i think if u wud have a chance to have a pet, i mean t real 1, i think t pet will b in pink just like ur blogpet momo....aigooo -_-"

    ReplyDelete
  3. along: hehe..nad geng la ngn twin along tu;p

    asy : yup, i'm glad to have one..hee. but the only animal that pink in color (frm wht i observe) is "oink2"...haha.

    ReplyDelete
  4. nad....pink i2 comel...kta lwn sapa plg byk brg wana pink...^_^..

    ReplyDelete
  5. x payah la bela oink2..beli je hamster sbijik..pastu kalerkan die dgn warna pink..haha

    ReplyDelete
  6. dayah : ok, jom2..haha;p

    akuskema : nati die mati lak..terkejut tgk bulu die wane plek..hihihi;p

    ReplyDelete
  7. teringat time zaman sekolah rendah..:P

    ReplyDelete