30 April 2011

tak sombong cuma....

tak nampak T_T



tiba2 terasa jarak kepala dengan skrin lappy dah semakin dekat.



petanda apakah??
.
.
.
.
.
.

FINE, mata aku makin blur.
*budak blur dengan mata blur. pakej lengkap*


try tengok pokok kat luar jap..oh, blurnyaaaa~
*ok tipu, takde pokok pun kalau tengok kat luar hostel aku (-_-*

mesti power da makin naek. Oh ye, 'power' bukan macam dalam power rangers tu, kalau dorang.. makin power jadi makin kuat. 'power' yang niiii teori dia lain. semakin tinggi power, semakin tak nampak. *macam lah orang lain tak tau sampai nak terangkan..heh*

Bila takde spek kat batang hidung..

kadang2 rasa macam jadi orang yang keji *tatau nak guna word ape, keji jelah* bila kawan senyum kat kita, tapi kita tak bagi respon (sambil buat muka blur).

kadang2 rasa macam nenek tua, bila kawan tunjuk benda yang baru dia beli dengan penoh bersemangat..tapi kita kenyit mata kicik2 pastu jalan pelan2 pegi kat dia untuk tengok barang tu T_T

kadang2 rasa macam pembuang masa beberapa minit, bila kawan tanya "nad! ni sapa punya eh? kau punya ek?" *sambil tunjuk benda tu*..pastu jalan pegi kat dia untuk pastikan dimana dah ambil masa beberapa minit.ngee.


rabun = nikmat yang ditarik Allah T_T .sedeh.

heyp..sila bersyukur. Bersyukur stil dapat melihat dari tak dapat tengok langsung. And, bersyukur power mata masih tak sampai tahap ribu2 juta2, masih ratus2 jeee.hehe. Memang aku budak speciaaal dalam family aku. Well, satu2nya yang pakai spek selaen ayah (-_-" Hmm...maybe sebab aku jelah yang dari sekolah rendah dah belajar pasal kompiter-kompiter (macam mak sebut) nih.


Dalam perancangan nak cari spek baru..hmmmmmmmmmmm...
.
.
.
.
.
.
tapi tadi baru ushar online shoping contact lens 16mm diameter wane itam..... (-_-"


Bila lah seruan untuk aku pakai spek kat lua nak sampai. Dah tengok dah kes2 teruk pasal orang pakai contact lens kat wad. Tapi tak serik jugak tuh. Dush3!




spec aku yang digayakan oleh model nisa..hihi.
bagi dia pakai kejap je walaupun dia nak lama2.takley2, rosak mata oi.



-nak pakai contact lens wane biru bila da jadi nenek, macho tak? ;p-







2 comments: