10 May 2011

Meronggeng days

exam finished day = meronggeng day ?


Memang tak dok diam. Berjalan je keje. Pantang dapat kereta...zappp! lesap!! hehe. Habis exam, takde lah bersenang lenang sangat pun T_T Next important missions ialah manage untuk dinner and kemas segala barang. Biasalah, hidup orang nomad. Tiap tahun kena tukar hostel..arghh.. Naseb baek member still sama. Still yang gila2, still yang lawak, still yang caring, still yang sempoi still yang baik hati ;')

Neway, lepas exam aku join aktiviti, assisst in health screening kat tempat bebudak special. Selain seronok buat kerja2 tu, benda laen besnye ialah dapat berdating ngan encik ular!! sukeeeeee ^^v *ikin buat muka pelik gila bila aku cakap aku excited main2 ngan ular tu..keh3*


i prefer a python snake than a cockroach. i hate lipaaass!! huh!

muke budak excited bajet cam ratu ular la kunun.
bes gilaaa... *tatau ape yang bes ntah*

senyuman 'ikhlas' dari ikin..haha.
alolor cian ikin yang geli ngan ular kena paksa ngan aku posing depan kamera..hihi. Tapi lepas tu kemain lagi dia citer kat orang. See2, aku da buat dia jadi berani *poyo ;p*


On the next2 day, berjalan lagi..cari kotak la pe la. Semata2 nak sumbat kan barang yang berlambak kat bilik tu, tak kesah dah angkut kotak dari kedai ke kedai.hee.Sampai member aku si Hajar gelar ktorang as 'mall rat' (-_-".


jalan-jalan and terjumpa Crepe! bukan crepek tapi crepe! tapi aku panggil tu apam balik rangup.sukati je.


mula2 eksaited la. lama2...tak tertelan.Coklat dia sangat manis sampai boleh buat aku ada diabetes kalau makan hari2.


jakunness.


takde boipren, ngan kema jela romantik2.isk2.


then, berakhir dengan TERshoping..eeeeeee!! *geram dengan diri sendiri*
ekonomi tengah merudum nih, jangan nak nyoping je keje!













4 comments:

  1. hakhak. ratu ulaq naa. kat siam banyak

    ReplyDelete
  2. haha..ular takde bisa je ley poyo2 mcm diatas..yg bisa2 tu awl2 da cabut;p

    ReplyDelete