26 August 2011

tadi borak dengan abg zack zukhairi. *sambil buat muka cool~*

cool la sangatttttttt..itu semua bajeeettttt~!

panggil 'abang' tanda hormat..dia kan lagi tuee, bukan 'abang' tanda gatal miang.bukannn2;p

borak dalam fesbuk, bukan borak depan2.itu dalam mimpi mungkin..alah, biasalah..macam peribahasa tu cakap..bertelur sebijik riuh sekampung..kui3.

orang lain excited jumpa retissss..celebritiessss..aku pulak excited kemain terserempak dengan blogger..(-_-').Well, he's one of my favourite bloggers :) *tiba2 teringat muka member2 yang buat muka pelik tengok aku excited sorang2 macam aku ni weirdo giler..sobs..sobs...T_T*

lepas ni berangan nak terserempak dengan fatin liyana..heh. *mentang2 dok seremban terus aim blogger dari seremban*



the result.
agak tak boleh blah sanggup mem-printscreen kan benda ni.nak add dia memang tak dapat kot..fb friend dia 5k.so, camtu la.hee.






*apa tarikh hari ni ek? ;p *






25 August 2011

bila mata buntang

harini rasa macam jadi surirumah terberjaya di dunia..*hiperbola*

oh, harini jugak terasa macam manusia terbusuk didunia sehingga ada lalat berani nak hinggap kat aku.itu penghinaan yang teramat besar okeh.tahulah aku mandi pagi pukul 4,huh..*sedih*

Alhamdulillah, kerja mengecat dapur sudah setel~! penat tangan mengecat dan penat telinga dengar mak membebel tengok dapur dia punah ranah..hihihi.

perangai aku pulak, bila badan dah penat giler2 waktu siang..malam kemain lagi susah nak tido..eeeesshh.

so, ter-update la belog dan ter-tukar la header blog..

pasal header tu, sebenarnya dah bosan tengok muka besa gedabak aku tu tiap kali bukak blog.aha. *kalau tuan dia pun da bosan apatahhh lagi orang lain an T_T*

atleast bila tengok muka chibi yang kiut-miut tu takdelah rasa nak lempang seribu kali.hee. I love chibi maruko chan *lepas shinchan n spongebob;p


stop merepek-ing.kul satu kena tdo,nati monster tangkap.aum.







05 August 2011

harini ialah hari cuti yang tak cuti.

aaaaaaaaarrrrrrggggggghhhhhhhh. *jerit kuat2.tapi dalam hati jelah..isk..isk..T_T*

thanks kepada otak aku yang kadang2 short term memory ni..yang create all this problem.
perasaan di-blame orang itu ialah sangat2 tak best. rasa macam nak hantuk pale kat bantal banyak kali. huhu. terus mematikan selera nak makan..tapi tengah puasa memang baguslah kau rasa camtu nad. Ya Allah, permudahkanlah. huhu. tak pasal2 melayang duit aku...aigoo........

rasa nak stop je. tapi itu tidak macho. face the problem okey. be responsible. haihh~ cobaann~