05 August 2011

harini ialah hari cuti yang tak cuti.

aaaaaaaaarrrrrrggggggghhhhhhhh. *jerit kuat2.tapi dalam hati jelah..isk..isk..T_T*

thanks kepada otak aku yang kadang2 short term memory ni..yang create all this problem.
perasaan di-blame orang itu ialah sangat2 tak best. rasa macam nak hantuk pale kat bantal banyak kali. huhu. terus mematikan selera nak makan..tapi tengah puasa memang baguslah kau rasa camtu nad. Ya Allah, permudahkanlah. huhu. tak pasal2 melayang duit aku...aigoo........

rasa nak stop je. tapi itu tidak macho. face the problem okey. be responsible. haihh~ cobaann~

1 comment: