26 August 2011

tadi borak dengan abg zack zukhairi. *sambil buat muka cool~*

cool la sangatttttttt..itu semua bajeeettttt~!

panggil 'abang' tanda hormat..dia kan lagi tuee, bukan 'abang' tanda gatal miang.bukannn2;p

borak dalam fesbuk, bukan borak depan2.itu dalam mimpi mungkin..alah, biasalah..macam peribahasa tu cakap..bertelur sebijik riuh sekampung..kui3.

orang lain excited jumpa retissss..celebritiessss..aku pulak excited kemain terserempak dengan blogger..(-_-').Well, he's one of my favourite bloggers :) *tiba2 teringat muka member2 yang buat muka pelik tengok aku excited sorang2 macam aku ni weirdo giler..sobs..sobs...T_T*

lepas ni berangan nak terserempak dengan fatin liyana..heh. *mentang2 dok seremban terus aim blogger dari seremban*



the result.
agak tak boleh blah sanggup mem-printscreen kan benda ni.nak add dia memang tak dapat kot..fb friend dia 5k.so, camtu la.hee.






*apa tarikh hari ni ek? ;p *






4 comments:

  1. die de dlam frend list aku..
    heheh...
    excited ye ngn zack...
    hehe

    ReplyDelete
  2. hahahhaha..hati nad bunga2..=D..aq plak,blogger yg plg aq ingn nk jmp ashraf jalil~teringin sgt..hohohoho..asl latme aq g seremban dlu xde jmp sape2 ea..huhuhu

    ReplyDelete
  3. amboi2. artis la hang pasnih. kehkeh.

    *dulu aku skola rendah tak teringin pon nak melepak ngan patin liyana. laa dah pndah p dok jauh2 harem la nk p somban lagi dah.hahha

    ReplyDelete
  4. hana : aha..ye, sy sgt excited~ hihi~ *blushing*

    dayah : ashraf jalil? sapekahh? blom tau lg..hehe.nati ak ushar.

    nub : artisss la sgt nub oii...nub lg artis okeyy..aha.

    ReplyDelete