28 November 2011

a step closer to nature

pantang ada kereta je, lesap. (-_-"

Mungkin ada hikmah proposal ikin kat mak dia untuk ada kereta kat Sarawak ni tak diluluskan dari dulu. Memaaaangggg boleh naek hantu kalau ada kereta. Ada je plan nak keluar budak empat orang nih.

Oh, harini terasa terlalu banyak 'berfoya2'. hihi. Dari lawatan ke ICT fair ke Matang Family Park untuk bermandi manda sampai la ke Pizza Hut untuk celebrate birthday girl, Ekin :) memang tak reti2 dok diam.





manusia yang kunun nye nak main2 celup2 kaki pada awalnye disebabkan cuaca yang tak begitu baik..tapi berakhir dengan basah satu badan.aha. Moral of the story, takde maknenye lah nak jadi gadis ayu main celup2 kaki bila jumpa air terjun ni haa.itu semua dusta ;p




sejuk giler yaww!! terketaq2 rahang den..budak belakang tu selamba je tengok, tak sejuk pun. mesti sebab banyak heat storage a.k.a fat tissue dalam badan dia ;p *jgn mara darl! ahaks*


dengan mereka, senyum itu akan sentiasa terukir di wajah:)
friend forever, insyaAllah.

aktiviti terakhir, celebrating the birthday girl. my dear rumet, Norasikin Binti Tukimin :) whoaa..makan je keje arini. makin menggembol la pipi kau nad.


Happy 21th birthday Ekin :)

enough. esok kena grounded by monster. except for makan2 ;p





new thing i tried today : sitting in the shopping mall trolley and participate in 'trolley race'.*muke bangga ;p*







2 comments: