05 December 2011

meet the real comot

this conversation was actually in 'Bahasa Melayu Sarawak'..but i'd translated it *yes, i am sarawak language spoiler but i can speak it quite well too ;p


"makcik, anak makcik ni lima tahun eh?" 

"ya.." 

*tgk case note..oo..nama dia Hajiera..*

"Hai Hajiera~..(sambil buat muka extra manis, beselah nak attract kid attention). Makcik, nak panggil dia apa? Hajiera ke? Jiera?" 

"Hajiera pun boleh..tapi kalau kat umah saudara2 dia panggil dia COMOT."

"eh, comot? comel je dia ni..hehe..hai comot~~ (sambil tersipu2)"

*terus teringat belog comot kicik ni :O hihi. 

tak tau samada kebetulan atau apa. pesakit kicik ni mempunyai satu persamaan dengan aku. which rareeely find orang yang sama dengan aku dari segi tu *this is secret ;p* and she got the same nick name too. COMOT. tapi comot aku is applicable in blog only.teehee. and dia memang dipanggil camtu. kiut ehh ^^







1 comment: