26 February 2012

tiny thoughts #1



Lepas terbaca post daripada blogger feveret  kak nurul badiah, terfikir2 pasal ni. Try to avoid from posting something relate with lovey dovey things buat masa ni, tapi entah terasa nak post (-_-"

Dia cerita tentang beza suka dan cinta. Benda yang kadang2 susah orang nak differentiate. Mungkin aku sendiri pun dua kali lima.


"If you love two people at the same time choose the second one because if you really loved the first one you wouldnt have fallen for the second."

ye eh? o.O ?

suka? cinta? er (-_-". Ye, bukan masanya tapi selalu buat aku tertanya-tanya. Macam biasa lah benda yang paling aku taknak pikir ituuuu yang aku asek rewind2 dalam kepala. Heh. buang karan.



Masih belum bersedia untuk disayangi dan menyayangi.
Allah knows the best.
Happy tengok kawan yang bahagia :)





1 comment: