09 March 2012

buncit bukan sebarang buncit

being a woman/girl/lady is truly lucky..so precious.



Alhamdulillah, got chances to study a loooot about woman. menstruation, pregnancy and so forth :) Kelas O&G especially from Mdm Rose selalu menerujakan aku..excited tahu bila dengar cerita2 dari orang yang berpengalaman seperti beliau..hee.

Dari banyak2 topic tentang perempuann..paling aku excited tak tentu pasal is pregnancy.muehehe.

Bila belajar secara detail about pregnancy, baru lah aku tahu betapa besarnyaaaa role, pengorbanan perempuan yang dah jadi mak/ibu/mummy/mama..*ni yang buat maken sayang kat mak nih*

mengandung tak semudah abc tahu? T_T






tapi, lagi aku belajar pasal problem2 yang selalu ibu2 ni face bila peknen..semakin aku rasa "wahh...bestnyaaaa ngandunggg" (-_-" (i have no reason to explain this)

pregnancy indeed one of the amazing process create by Allah the Greatest. Belum lagi masuk part2 hormon regulation tu. Subhanallah. Sangat wow.

Ok, aku admit yang aku rasa bahawa mengandung tu sangat best (aww.blushing tetiba) Tapi of course kena kahwin dulu ye makcik. Tak boleh buncit perut sebelum kahwin, buncit sebab makan banyak takpe. Hee!


nad, tidotidotidotido.tomorrow will be another hectic day. pheww!





 

No comments:

Post a Comment