26 May 2012

tiny thought #3


different people, different story.

sekarang benar-benar lihat apa yang dimaksudkan "what goes around, comes around"
Allah Maha Adil kan.
nvm, semoga dia dan semua bertemu kebahagiaan.
no hard feeling ;') *heartless lagi adala. duh*

after several weeks in psychiatric hospital. had seen a lot of people with their outrageous story.
kesimpulannye, tak semua orang hidup macam apa kita pikirkan. *esp for me, yang pikir hidup ni seindah drama kat tv and secomels kisah cinta korea*
there are sometime, i cried. bila dengar patient cerita. emosi sungguh. aha.
even kawan nasihat jangan cepat terpengaruh dengan cerita pesakit (sbb patient with mental illness might act just to get sympathy from other people), aku tak kesa..lagi2 bila dorang sentuh bab mak ayah. laju je mata ni nak berair. haa emo tak emo. 

lagi satu konklusi yang aku dapat dari observation aku (tetibe jadi seorang yang sangat observant since attach kat pschiatric hosp -_-)  ialah pasal life partner.
betapa penting nya nak cari seseorang yang sangat lah betuuuul untuk dijadikan life partner. 
or else, u might get major depressive disorder and end up in mental hosp. scary eh ;p
senang cite, find someone yang ada agama. bukan setakat ada saja, tapi amalkan.huhu.
kadang2 otak sendiri serabut dengar cerita rumahtangga dorang. padahal belum masuk phase tu lagi. 
over ehh. 

semoga bertemu dengan yang betul (tapi sila betulkan diri sendiri dulu.dush)
nak imam muda boleh? nanti boleh guide *ngada2.puuii*




Dont worry. Have faith in Him :) 

No comments:

Post a Comment