26 June 2012

Keiko si popeye



eh,
bukan popeye the sailorman tut..tuutt~ tu.bukan.

popeye ialah sejenis penyakit ikan dimana mata ikan tu bengkak sebengkak-bengkaknya..one eye or both. sadis okay. sekarang my Keiko terhidap benda tu. lagi sadis. wuuuuuuu *meraung dalam hati*

sekarang condition dia sangat tak stabil. sangat-sangat. kadang-kadang terbaring, pastu buat aku cuak kot2 dia dah pergi. pandai berlakon eh keiko T_T  kalau ada ICU ikan, dah lama aku admit kan dia tau. *nanes T_T *

google-google...

google-google..

terbaca pasal source of infection, and dorang suggest letak antibiotik.

terus keluar cari ubat, ambik antibiotik Amoxycillin Ikin. Larut kan dalam air. *sukati je kan, nampak sangat desperado*

Besaaaar sungguh harapan aku nak tengok mata dia kempis. huu.

dear keiko,
sorry kalau tak jaga betul2 selama ni..love youu ;'(



dulu pernah jaga pokok bunga ros pemberian someone, 
suruh ayah jaga betul-betul, bagi baja semua, taknak bagi mati, 
ayah terus reply, 
 " lama-lama nanti dia mati jugak, sampai bila dia nak hidup, semua benda mati :) " 



okey ayah. huu.






1 comment:

  1. Salam Ramadhan. Baru follow sini.
    dari :
    awieomar.blogspot

    p/s: nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ?

    segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog k :)

    ReplyDelete