27 October 2012

All these are temporary



holiday mood begin~

InsyaAllah raya last dekat Sarawak ;'(
btw, ni cuti yang bukan cuti. again. selalu macam tu kann.
well, kerja sentiasa ada. sentiasa tak habis-habis.
So, please, please, please buat kerja. okeyh?

Tadi berwalking2 di blog orang.
kali ni, blog Allahyarham Yasmin J Hunwick.
tak tahu orang lain, tapi rasanya MOSTLY orang akan tersentuh bila baca blog dia.
blog yang bermanfaat bagi aku.
sebab mengingatkan kita pada MATI.
kadang-kadang kita lead life kita sampai kita terlupa pasal mati.
nak kejar macam2, nak jadi tu ini sampai terlupa kejar benda lain.
terlupa nak kumpul amal banyak untuk kita buat bekal utk kita bawa nati.
She passed away at the age of 17th. still young. sangat2.
Tapi ingat, Allah tak pernah cakap yang orang muda tak akan mati -_-
Ya Allah, takutnya.
aku banyak dosa, sangat-sangat. amal pun tak tentu cukup.

Al-Fatihah to Allahyarham. and my late brother, Angah ;')

No comments:

Post a Comment