05 January 2013

Dream




Writing this sebelum study for exam. Panaskan enjin orang kata. (tak tau apa kaitan blog dengan notes) 

Hmm, so petang tadi aku tidur. Tidur petang. Yea, tak bagus. huhu

Aku mimpi, and ada arwah Angah dalam mimpi tu ;') 

actually bukan tadi je, before2 ni pernah and selalu mimpi arwah angah. Dalam mimpi tu kitorang tak akan bercakap. Tapi aku akan rasa sangat happy and nak dekat je dengan dia. Wajah dia tenang. 
And dalam mimpi tu jugak aku macam dah memang tahu yang dia dah tak ada so aku cuba sedaya upaya nak cakap kat dia yang aku rindu and sayang dia sangaaatt2. Tapi mulut macam kena kunci, dapat pandang je. huhu :( 

Pernah dengar orang cakap kalau kita mimpi seseorang yang dah tak ada, and tak bercakap, MAYBE tu betul2 dia. Wallahualam. Allah lebih Mengetahui. 

I would really appreciate if that is the way yang Allah bagi kat aku untuk lepaskan rindu kat arwah. 

Realiti kita tak dapat jumpa, hanya dalam mimpi. :) 

Al-Fatihah to my dearest brother, Mohd Ridzuan. 
will always miss you even its already 7 years you left us. 

No comments:

Post a Comment