14 January 2013

Tiny thought #9



Assalammualaikum.

Few days more to go back home. Wee~ Perhaps the last holiday. Lepas ni cuti terus. InsyaAllah. Aminn.

Akan mengepack barang. Benda yang aku sangat lemah dan tak suka buat. Bila agaknya dapat balik dengan berlenggang kangkung. Me? NO WAY. Jeles okay tengok orang yang jenis simple2 balik barang tak banyak :(

Cuti ni, macam biasa akan bawa balik 'kerja sekolah'. And dah dapat bayangkan apa yang ayah akan cakap nanti. 'Banyak sangat ke kerja dik, asyik buat kerja je tengok' (last holiday punya quote). Terus rasa cam budak skema nerdy yang rajin buat assignment even time cuti. Kalau lahh ayah tahu camne aku berperang dengan sifat malas just untuk make sure kerja jalan. T___T

Tapi honestly. I need to go back. Tak kisah buat kerja even cuti. Suka :) No pressure. No uncle (haha).

Hope everything akan berjalan lancar. Amin.


No comments:

Post a Comment