01 January 2013

Twenty Thirteen


Assalammualaikum

Instead of wishing a happy new year, aku nak wish 'Survive the new year everyone!' hee

Harini cuti dan bangun awal (walaupun semalam tidur lambat), and it is not normal for me. Semua sebab exam, and work, work, work yang tak settle2. Haih. whhhhyyyy i'm doing it so slowwww. Tapi takpe, ada orang cakap baik buat dari tak buat langsung kan.

Azam tahun baru? Dah lama tak buat. Or. Kalau buat pastu tengah tahun cam 'eh, aku ada buat wishlist ke untuk tahun ni' -_-

This year? Hmmmmm.. let see. Tahun yang agak lain dari tahun yang lain. The big thing in 2013 is InsyaAllah akan habis degree (after 4 years study, kejap je masa berlalu) and start working for real? (err..nerne nerves!)

So, nak buat azam. *muka semangat*

All the azamss aku tulis dalam diari jela. More confidential. Heh ;p


Thank you Allah  <3 p="p">

No comments:

Post a Comment