11 June 2013

4 years, Love!


Assalammualaikum.

Pejam celik, 4 tahun habis.

Haritu kena marah teruk dengan Madam Tay, rasa nak tercabut jantung bila tak dapat jawab soalan dia.
Harini, peluk-peluk sayang dengan Madam, Madam cakap 'All the best for your future'.

Haritu rasa stress buat FYP, terguling-guling sorang-sorang kat ruang tamu rumah, kertas berselerak macam tengah ambik phD -_-
Harini, eh dah nak ambil hardcover thesis bagi kat library lah. eh eh eh. (Alhamdulillah)

Haritu rasa malas yang amat nak pergi wad, dengar handover blablabla.
Harini rasa berharap dapat peluang macam tu lagi, On other word. dapat kerja la. Amin.

Haritu gaduh-gaduh dengan uncle sebelah rumah. Ayam dia pun jadi mangsa kena marah. Kesian ayam.
Harini, dah kemas-kemas barang. Suka lettew uncle, suka letteeww!!! *geram* haha.

Dengan kawan? Semua jenis deria rasa ada. Hee.

Thank you Allah.

With Madam Tay. Madam paling garang tp paling diingati ;)
Semoga Allah lindungi Madam2, Dr2 semua. 


Nak jadi Mdm Tay versi  lembut. 
hehe. 

No comments:

Post a Comment