06 June 2013

Complicated


Assalammualaikum.

Writing this as my pre LJM exam entri. InsyaAllah exam palingg last dalam hidup (unless aku further study if ada rezeki, tak tau la plak kalau kerja nanti ada main kuiz2).

Berapa hari lagi akan balik Seremban. Yippeeee. Tapiiii.. hm, ada benda sedih menanti. Ya Allah, teguhkan hati kami, jadikan ujian ni sebagai perkara yang merapatkan kami dengan Mu. Amin ;')

And, wedding everywhere. Gambar2 baby kawan sebatch pun dah makin banyak kat facebook. Comel2 plak tu. Geram. (pehlisss takde lagi soalan dari makcik2 caring tanya bila turn aku.. err.. pelikla dengar :[ Serius ) Turn apa nya, hati keras cam hape. Diri sendiri pun tak faham. Hmm -_-

Oh, rasa nak punish diri sendiri banyak2 sebab masih penakut drive kereta. Ini lagilah akan menyusahkan orang fahamm. AAA tolonglah oneday bangun2 tido terus pandai, berani, cool, tak gelabah bawak kete  -_-There are sooo many things I want to do IF I dare to drive the car alone in Seremban (at least). Mari doakan nad beramai2. haha.

Balik nanti dengan title 'budak dah habis belajar' dalam kos rawat2 orang. Some people akan ada high expectation and see me as someone who know everythingggg..as if I am a doctor -_- Habislaaa. Akan ada orang tunjuk bungkusan ubat and tanya soalan pelik2 as if I am a pharmacist -_- Habislaaa. Tahukah anda even belajar 4 tahun pun kadang-kadang boleh terlupa indication ubat paling common like aspirin? Aku la tu.


*Dear future, please be nice to me. Tp kawan cakap 'tiada kejayaan semanis madu tanpa pengorbanan sepahit hempedu'. Tau tu. Tapi please be niceee jugak pelisss. ;p
*Dear heartless heart, stop being confuse and curious. Its hurt sometime. Learn to love?
*Dear sayang, cepat-cepat sembuh. Be strong. You are our little princess ;')


Rindu nak main nurse2 ngan budak ni. Ayu dalam gambar, realitinya jeng3. haha. 

No comments:

Post a Comment