28 January 2014

Wishlist?



Dalam tengah kira-kira duit gaji (yang tak seberapa tapi alhamdulillah) pakai kalkulator, tetibe rasa nak sangat meng-'dream comes true' kan angan-angan.

Pernah set few things to do before get married sebelum ni. Wishlist omputeh cakap.

Banyak2 wishlist aku, ni kira wishlist yang macam susah nak dapat (bagi aku), except for number 3. Yang tu InsyaAllah sebab antara semua dia kira terendah dari segi kos.

These are the things:

1. Nak travel ke oversea. Bukan nak pergi kat semua negara feveret pun. Satu je. Satuuuuu pun jadilahh. Yang lain kita pergi dengan future husband. *konfiden dia nak bawak kau*
2. Pergi umrah dengan mak ayah. Teringin dari kecik.
3. Having my own camera. Dari dulu simpan duit, tapi pergi ke tujuan lain T.T


Mari simpan duit dengan gigih. Hidup sederhana :)




No comments:

Post a Comment