22 October 2014

New life chapter, Malacca.

Assalammualaikum.

Dah lamaaaaaaaaa gila tak update blog.

Macam-macam benda tak tercerita in between last post dan post yang ini.
And here I am, currently in Melaka, bukan di Nilai.
Memang la hidup aku ala-ala nomad kan. Merantau ke sana sini.

Alhamdulillah dah masuk bulan ke 4 aku kerja kat Melaka nih.
Jumpa banyak orang, macam ragam ;)

Kat tempat baru aku jumpa benda baru. Of course la kan.
Benda yang aku rasa macam simple je tapi tak.
Haa tu nama nya Allah nak menguji.
Tetiba jadi observant pulak. Memerhati sambil berfikir.

oh, doakan aku jadi Nurse Rehab yang baik sekarang dan masa depan.
We are rehab! *cheers kitorang, dalam apa2 occasion. muahaha*



aku rasa tempat kerja aku ni macam tempat jejak kasih jugaklah.
first, jumpa super duper senior Unimas that is my sister, kak Iza yang cool

second, jumpa senior setahun yang aku tak pernah nampak time MRSM Serting dulu, Hafizi. Bak kata dia mana tak nampak, aku asyik tengok senior yang handsome je. haha.


ok bye. mari bersoping.