25 December 2015

25 years old me

Assalammualaikum. Night shift, 12:45am, Transition ward.


Menulis di tahun 2015 yang dah nak berakhir. Last post aku ialah december tahun lepas. Nak kata busy, Hmmm tak jugak. Mungkin faktor ketiadaan internet. I have lottt of things to share but maybe not here. Kita tulis panjang2 dalam diari jelah.

Oh, hi 2016 (lagi seminggu). Macam orang lain selalu cakap, please be nice to me. Actually, depend kat kau jugak sama ada nak jadikan tahun tu gembira atau sedih. Maksud aku, benda yang boleh dikawal. Kan.

Bagi aku, tahun depan tahun yang agak penting. Titik tolak satu perkara. Doa banyak2 kat Allah ye.
 Allah knows the best.


Meh post sket gamba tahun 2015 buat kenangan kat blog. 


Well, tahun 2015, umur dah 25 tahun. So kau kena terima hakikat yang kawan2 kau semua tengah beratur tunggu giliran nak kahwin. Selain jadi nurse, aku rasa macam aku ada kerja part time lain pulak. Jadi bridemaid. Pastu menyibuk dalam gambar kahwin orang. Bajet kau lah orang terpenting dalam wedding mereka. kuikuikui.


Rasa-rasa nak maintain kan ke blog ni. Or remove. Tapiii macam sayang la pulak. Kat blog ni la aku boleh tengok betapa tak matang nya aku dulu-dulu. (tapi sekarang pun macam sama je, kekeke).


p/s: Tak tahu lah kamu baca ke tak blog ni lagi. All the best for you.  I know you can do it. Jangan risau, saya main jauh-jauh ;')


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete